Klankbord

We krijgen steeds meer goede ideeën aangereikt. Om deze ideeën te stroomlijnen en om transparant te zijn is er het MijnDiAd klankbord.

Op dit klankbord verzamelen we alle ideeën voor verbeteringen van MijnDiAd. Daarnaast kun je hier stemmen op de ideeën en geven we inzicht in wat we aan het ontwikkelen zijn. 

Klankbord bekijken en ideeën aandragen

Het klankbord is toegankelijk via klankbord.mijndiad.nl of via de navigatiebalk in MijnDiAd. Klik hiervoor op 'Help' en vervolgens op 'Open klankbord'. Je moet ingelogd zijn in MijnDiAd om het klankbord te kunnen gebruiken.

Bovenin kun je zoeken en filteren op de ideeën. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op populaire Klankbord artikelen of op jouw uitgebrachte stemmen. Via de knop In ontwikkeling zie je met welke verzoeken we op dat moment bezig zijn. We kunnen echter geen termijn aangeven waarop bepaalde functies beschikbaar zijn.

Stemmen op een idee

Klik op het duimpje om te stemmen op het idee.

Reageren op een idee

Wil je een reactie plaatsen? Klik op de titel van het idee en vul bij het blokje 'Reageren' je reactie in. De reactie wordt door ons beoordeeld en daarna zichtbaar gemaakt.

Nieuw idee insturen

Als je idee nog niet op het klankbord staat, klik op de het oranje lampje 'Idee insturen'. Wij beoordelen het idee en beslissen dan of we dit toevoegen aan het klankbord. Als je idee wordt geplaatst ontvang je hier een bericht over.

Nog hulp nodig? Contact Contact