Statistieken

In MijnDiAd kun je met behulp van de Statistieken inzicht verkrijgen in de bedrijfsvoering van je praktijk. De statistieken die je hier kunt bekijken zijn:

  • Financiële statistieken over onder andere omzet, kosten en winst. 
  • Statistieken over het aantal gemaakte uren uitgesplitst naar consult/overige afspraken. Dit maakt bijvoorbeeld inzichtelijk hoeveel uren je in de administratie van je praktijk hebt gestoken. 
  • Ontvangen beoordelingen van cliënten
  • Statistieken over het aantal cliënten met uitsplitsing naar geslacht en leeftijd. 
  • Statistieken over de soorten klachten die je behandeld
  • Statistieken over verkochte producten

Statistieken inzien

  1. Klik links in het menu op 'Statistieken'. Je ziet nu het overzicht van de verschillende statistieken
  2. Vervolgens verschijnen er diverse categorieën met statistieken. Je kunt de periode over wanneer je statistieken wilt zien gemakkelijk aan passen door het bewegen van de sliders.

  3. Voor een gedetailleerder overzicht van een specifieke categorie klik je op 'Toon meer'.
  4. Bij de categorieën 'Financieel' en 'Uren / Consulten' kun je vervolgens rechtsboven een datumbereik opgeven voor de periode waarvan je de statistieken wilt inzien.
  5. Bij de Financiële en Uren / Consulten statistieken kun je een export (CSV-bestand) maken zodat je berekeningen kunt maken met de gegevens. De export bevat de gegevens van de periode die je bij het datumbereik hebt opgegeven:

  6. Bij de categorie Uren / Consulten kun je linksboven statistieken opvragen per behandelaar of locatie:

Extra cliëntvelden tonen in statistieken

Het is mogelijk om zelf extra velden aan te maken in cliëntdossiers en de gegevens hiervan te tonen in statistieken. Zo zou je bijvoorbeeld een veld kunnen maken voor hoe cliënten bij je terecht zijn gekomen etc. Hoe je dit instelt lees je in Hoe kan ik extra informatie over cliënten toevoegen?

Nog hulp nodig? Contact Contact