Logboek

In het logboek worden alle relevante activiteiten die in MijnDiAd plaatsvinden bijgehouden. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over wanneer een afspraak is bekeken of aangemaakt door welke gebruiker. Tevens vind je hier gegevens over verstuurde e-mails en SMS'jes. 

In MijnDiAd zijn er twee soorten logboeken, een op globaal niveau en een op cliëntniveau (per cliëntendossier). Daarnaast is er nog een logboek voor specifieke facturen. Hier kun je eenvoudig zien wanneer de factuur is aangemaakt, verzonden en wanneer er betalingen zijn geregistreerd. 

Globaal logboek

Het globale logboek vind je in MijnDiAd door helemaal naar onder te scrollen en vervolgens te klikken op "Logboek". Vervolgens zie je een totaaloverzicht van de activiteiten die hebben plaatsgevonden in MijnDiAd. Je hebt verschillende mogelijkheden om dit logboek te filteren. 

  1. Stel linksboven de datum in van wanneer je de logboekgegevens wilt opvragen. 
  2. Onder "Gebruiker" kun je aangeven van welke specifieke gebruiker je de logboekinformatie wilt zien. Bovendien kun je bij een gebruiker verder filteren op hun activiteiten: wanneer de gebruiker is ingelogd, welke dossiers zijn bekeken en de eventuele exports die zijn gemaakt. 
  3. Wanneer je de "Gebruiker" laat staan op "Hele praktijk" kun je de logboekgegevens filteren op "Activiteit", "E-mail", "SMS" of "ICal"
  4. Veel van de opgehaalde gegevens zijn aanklikbaar door te klikken op de blauwe tekst. Zo kun je bijvoorbeeld inzien welk dossier is bekeken of wat precies de inhoud was van een verstuurde mail. 

Logboek op cliëntniveau

Naast het globale logboek wordt er op cliëntniveau ook informatie bijgehouden. Het logboek op cliëntniveau is te vinden in de cliëntendossiers onder het kopje "Logboek". De werking van dit logboek is gelijk aan het globale logboek. Het enige verschil is dat hier alleen gegevens worden weergegeven die betrekking hebben op de een bepaalde cliënt. In dit logboek is het dus ook mogelijk te filteren op datum, gebruiker en soort activiteit. Zie stappen 2, 3 en 4 onder het kopje "Globaal logboek" voor een uitleg hoe je dit doet. 

Logboek op factuurniveau 

Op factuurniveau wordt er een specifiek logboek bijgehouden. Zo kun je inzien wie de factuur heeft aangemaakt, wanneer deze is verzonden en wanneer er betalingen zijn geregistreerd. 

  1. Open de factuur waarvan jij het logboek wilt inzien.
  2. Klik vervolgens links op "Logboek".

 

Nog hulp nodig? Contact Contact