Berichten verbeteringen 7-12-2023

Vanaf 7-12-2023 zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd aan de beveiligde berichten module:

  1. De status gelezen/ongelezen is nu per gebruiker in plaats van per bericht. Als een collega een bericht heeft gelezen, maar jijzelf nog niet, dan zal het bericht bij jou nog op Ongelezen staan.
  2. 'Toegang tot berichten van andere gebruikers' kan per gebruikersrol worden ingesteld via Instellingen -> Gebruikers / Rechten -> Rechten.
  3. Het archiveren van berichten is nu per gebruiker.
  4. Indien je de Clientomgeving gebruikt en er zijn meerdere behandelaren met toegang tot het cliëntdossier, dan kan de cliënt bij het opstellen van een bericht kiezen aan welke behandelaar het bericht verzonden moet worden.
  5. Er kunnen nu e-mailsjablonen gebruikt worden bij het opstellen van berichten.
  6. Het moment dat een gebruiker het bericht opent wordt nu ook gelogd en weergegeven onder activiteitlogboek van het bericht.
  7. Berichten concepten zijn nu per gebruiker en niet in te zien voor andere gebruikers
  8. Er worden nu profielfoto's van cliënten weergegeven (indien beschikbaar). Als je via Cliënten > Opties > Profielfoto's deze profielfoto's tonen uitzet dan zie je ze ook niet bij berichten.
  9. Het ontwerp van het bericht overzicht en de bericht pagina is verbeterd waardoor de ontvangers en verzender nu duidelijker worden weergegeven.

Nog hulp nodig? Contact Contact