Kunnen mijn cliëntgegevens in MijnDiAd geïmporteerd worden?

In de meeste gevallen kunnen we jouw cliëntgegevens (zoals naam, adres, geboortedatum) overzetten.

Cliëntgegevens (naam, contact, adres) importeren via Excel

Download het importbestand: Importbestand downloaden. Na het vullen van het importbestand upload je het bestand in MijnDiAd via Instellingen >  Bedrijfsgegevens > tab Importeer gegevens door te klikken op de knop "Upload bestand". 

Na het uploaden van de gegevens zal dit z.s.m. door MijnDiAd verwerkt worden. Dit is de eenvoudigste oplossing en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Overstappen van andere software?

Gebruik je al praktijksoftware (bijvoorbeeld MyAdmi, Intramed, Zorglink / Praktijk.Online, James Software, Salonized, Crossuite, EviCare etc.) en wil je overstappen naar MijnDiAd?

Afhankelijk van de oplossing die je nu gebruikt kijken we in overleg met jou hoe we de gegevens kunnen overzetten. Afhankelijk van de tijd die dit kost kunnen hier eenmalige kosten aan verbonden zijn. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gegevens overzetten uit een andere MijnDiAd omgeving?

Mocht je cliëntgegevens willen overzetten van de ene MijnDiAd omgeving naar de andere, dan zijn de volgende dossieronderdelen mogelijk om over te zetten.

 1. Cliënt NAW gegevens
 2. Consulten van de cliënten inclusief rapportage
 3. De volgende dossier onderdelen kunnen we als bestand in de tab Bestanden importeren, hierdoor zijn deze bestanden wel te bekijken/downloaden maar niet direct aanpasbaar in MijnDiAd
  1. Bestanden
  2. Notities
  3. Communicatie
  4. Vragenlijsten
  5. Documenten
  6. Akkoordverklaringen
  7. Metingen
  8. Recepten
  9. Tekeningen
  10. Taken
  11. Relaties

Wil je hiervan gebruik maken, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Importeren vanuit Salonized

De afspraken, klanten en rapporten kunnen we importeren vanuit Salonized. Maak hiervoor een export bij Salonized naar XLS van de verschillende onderdelen (https://help.salonized.com/nl/articles/573326-boekhouding-en-data-exporteren). Daarna kan je deze uploaden in MijnDiAd via Instellingen > Bedrijfsgegevens > tab Importeer gegevens. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag om de gegevens te importeren.

Nog hulp nodig? Contact Contact