Hoe kan ik met meerdere locaties werken?

Werk je op meerdere locaties en wil je dus extra locaties toevoegen aan je account? Dan kun je dit eenvoudig instellen in MijnDiAd. Na het instellen kan er in de agenda worden gefilterd worden op een locatie. Uiteraard is dit ook van toepassing bij het online afspraken plannen, zodat je cliënt via de online planner op de gewenste locatie een afspraak kan maken. Standaard heeft elke MijnDiAd-omgeving één locatie.

Locatie toevoegen / wijzigen

  1. Ga naar Instellingen –> Agenda –> Praktijk- en privéagenda –> tab Locaties.
  2. Klik op de knop '+ Locatie toevoegen'.
  3. Geef de locatie een naam en vul het adres van de locatie in.
  4. Selecteer de behandelaren die werkzaam zijn op deze locatie en vink de behandelingen aan die gedaan worden op deze locatie.
  5. Klik op 'Opslaan'.

Locatie toevoegen aan afspraakbevestiging / afspraakherinnering

  1. Ga naar Instellingen --> Communicatie --> E-mail instellingen.
  2. Klik op de tab 'Sjablonen' en klik vervolgens op 'Wijzig' achter 'Afspraakbevestiging'.
  3. Voeg hier bijvoorbeeld de volgende zin toe: 'De locatie van de afspraak is [naam locatie]'. Het adres van deze locatie is: [adres locatie].' Deze placeholders [naam locatie] en [adres locatie] voeg je toe via de optie '+ Gegevens invoegen'. De optie vind je boven de tekst. Het veld [naam locatie] zal bij deze e-mail vervangen worden door de naam van de locatie en [adres locatie] zal vervangen worden door het ingestelde adres.

  4. Klik op 'Voorbeeld' om te zien hoe de mail eruit komt te zien.
  5. Klik op 'Opslaan'.
  6. Herhaal deze stappen voor het sjabloon 'Afspraak herinneringsmail' en eventueel voor andere sjablonen waarvoor het relevant is.

Op deze manier zal altijd automatisch de juiste locatie in de e-mails naar cliënten staan.

Locatie kiezen bij maken afspraak

  1. Bij het maken van een afspraak kun je na het toevoegen van een tweede locatie of meerdere locaties altijd de gewenste locatie selecteren voor het consult.
  2. Indien een cliënt via de online afspraken planner een afspraak inplant (indien ingeschakeld), zal deze ook gevraagd worden eerst een locatie te selecteren.

Nog hulp nodig? Contact Contact