Notificaties instellen

In MijnDiAd kun je als gebruiker instellen welke notificaties je wilt ontvangen onder het belletje en wanneer je een e-mailnotificatie wilt ontvangen.

E-mails en notificaties in MijnDiAd instellen

  1. Klik in MijnDiAd rechtsboven op je eigen naam
  2. Klik vervolgens op 'Mijn gegevens' en vervolgens kies je voor de tab 'Notificaties' 
  3. Vink de gewenste vakjes aan of uit om in te stellen bij welke gebeurtenissen je een notificatie in MijnDiAd (onder het belletje) en of per e-mail wilt ontvangen.
  4. Stel in of je een dagelijkse mail wilt ontvangen met de openstaande notificaties.
  5. Klik op Opslaan.

Notificaties in MijnDiAd

Naast de e-mailnotificaties per gebruiker worden er in MijnDiAd notificaties getoond. Deze zijn zichtbaar bovenin bij het belletje en kunnen als blokje op het Dashboard worden toegevoegd.

Waarschuwingsmeldingen

Onder 'Waarschuwing tonen in dossier indien cliënt' kun je door het aan of uitvinken instellen welke waarschuwingsmeldingen er dienen te worden getoond in het cliëntdossier.


Notificaties afschermen

Wanneer je met meerdere gebruikers in MijnDiAd werkt kun je notificaties voor elkaar afschermen. Zo krijg je alleen notificaties over je eigen cliënten. Dit kun je doen door cliënten te koppelen aan behandelaren. In het volgende artikel vind je alle informatie hierover: Hoe kan ik cliënten aan behandelaren koppelen? Groepen aanmaken.

Nog hulp nodig? Contact Contact