Tariefwijzigingen per 1-8-2024

Vanaf 1 augustus 2024 voeren we een aantal wijzigingen door in onze tarieven.

Aanpassing abonnementstarieven

De tarieven van onze abonnementen worden per 1 augustus 2024 aangepast. In onderstaande tabel zijn de wijzigingen zichtbaar.

De beperking in aantal gebruikers geldt alleen voor de rollen behandelaar en waarnemer. In alle abonnementen kunnen onbeperkt assistenten en boekhouders toegevoegd worden.

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Modules

  • De kosten voor de Middelen module vervallen; deze functie is vanaf 1 augustus gratis beschikbaar voor alle klanten.
  • Voor het maken van offertes worden geen consulturen meer gerekend.
  • De kosten voor de overige modules blijven ongewijzigd.

Factuur / aanpassing abonnement

  • Als je momenteel een abonnement hebt met meer gebruikers dan vanaf 1 augustus 2024 is toegestaan, dan zullen we je automatisch overzetten naar het benodigde abonnement. Je kunt het aantal behandelaren en waarnemers dat je momenteel in gebruik hebt inzien via Instellingen -> Gebruikers / Rechten -> Gebruikers.
  • De wijzigingen worden voor het eerst zichtbaar op de factuur die je in begin augustus ontvangt, aangezien we het abonnement aan het begin van de kalendermaand factureren.

Waarom doen we dit?

We hebben onze tarieven sinds 2022 niet verhoogd of geïndexeerd. De software is in deze periode volop ontwikkeld en heeft veel nieuwe functies gekregen.

Daarnaast zijn de tarieven van onze leveranciers in de afgelopen twee jaar gestegen. Desondanks hebben we tot op heden deze verhogingen niet doorberekend aan onze klanten.

Het invoeren van een beperking op het aantal behandelaren/waarnemers in het Instap en Basis abonnement is een stap die past bij de bedoeling van ons abonnement. Op deze manier willen we recht doen aan de verschillende behoeften van onze klanten. Kleine en startende praktijken profiteren van een lager tarief voor volledige praktijksoftware, terwijl grotere praktijken (met meer omzet en/of meer medewerkers) een hoger tarief betalen, wat passend is bij hun omvang en gebruik van de software.

De nieuwe tarieven zijn vanaf heden ook op onze website te vinden: Tarieven MijnDiAd

Als je het echt niet eens met de wijziging, dan kun je je abonnement opzeggen.

Klik hier voor meer informatie over opzeggen.

Heb je vragen over deze wijziging, neem dan contact met ons op.

Nog hulp nodig? Contact Contact