Bibliotheek met formulieren en sjablonen

Waarom een bibliotheek?

De bibliotheek is bedoeld om je formulieren en sjablonen eenvoudig te kunnen delen met andere MijnDiAd gebruikers. Daarnaast kun je zelf eenvoudig nieuwe formulieren en sjablonen maken met behulp van de bibliotheek. Zo hoef je niet met niets te beginnen en kun je gebruikmaken van elkaars kennis. 

Het is een algemene bibliotheek, elke gebruiker van MijnDiAd kan een verzoek doen om een formulier of rapportage-sjabloon toe te voegen. Wij zullen deze vervolgens controleren en daarna voor alle MijnDiAd gebruikers beschikbaar stellen.

Jouw formulier delen

  1. Klik op Instellingen > Formulieren.
  2. Klik op "Wijzig" achter het formulier die je wilt delen
  3. Klik bovenin op Opties -> "+ Toevoegen aan bibliotheek".
  4. Vul in voor wie dit formulier relevant is.
  5. Klik op "Versturen".

Nadat wij het formulier beoordeeld hebben zullen we deze aan de bibliotheek toevoegen zodat elke therapeut er gebruik van kan maken.

Een formulier uit de bibliotheek gebruiken

  1. Klik op Instellingen > Formulieren.
  2. Klik op "+ Formulier toevoegen" en selecteer "Uit bibliotheek".
  3. Klik op "Tonen" om het formulier te bekijken. Klik op "Gebruik" om dit formulier te gaan gebruiken

  4. Het formulier is nu toegevoegd en je kunt deze gebruiken. Eventueel kun je het formuluer ook nog aanpassen (vragen aanpassen / toevoegen / verwijderen) door op "Wijzig" te klikken.

Tekstverwerker sjablonen

Dit werkt hetzelfde als bij de formulieren zoals hierboven beschreven. De bibliotheek hiervoor is te vinden via Instellingen > Sjablonen > Tekstverwerker sjablonen.

Nog hulp nodig? Contact Contact