Notities in cliëntdossier

Notities toevoegen

Het is mogelijk meerdere notities toe te voegen in een cliëntdossier. Wanneer je een notitie toevoegt wordt de datum en door wie de notitie is toegevoegd weergegeven. Alle notities worden onder elkaar in een tijdlijn getoond.

Klik op de groene knop '+ Notitie toevoegen' in het cliëntdossier om een nieuwe notitie toe te voegen.

Notities bewerken

Klik rechtsboven in de notitie op het bewerk-icoontje om de notitie te bewerken. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Notitie vastzetten

Je kunt een notitie vastzetten zodat deze altijd als bovenste wordt getoond. Dit is bijvoorbeeld handig voor de notitie waar een intake in staat. De notitie vastzetten doe je door te klikken op de punaise knop (zie onderstaande afbeelding). 

Privé notitie

Deze optie is er als je eigen notities wilt maken die niet zichtbaar zijn voor andere gebruikers of voor de cliënt. Deze notities horen ook niet bij het dossier en worden niet mee geëxporteerd. Om een notitie aan te merken als privé vink je onder de notitie 'Privé' aan. 

Toon notitie in cliëntomgeving

Als je de cliëntomgeving hebt ingeschakeld kun je ervoor kiezen om de notitie ook te tonen aan de cliënt. Dit doe je door onder de notitie het vinkje aan te zetten bij 'Toon notitie in cliëntomgeving'. Ook kun je hier aanvinken of de cliënt de notitie mag bewerken.

Heb je de cliëntomgeving nog niet ingeschakeld, dan lees je hier meer informatie over de module Cliëntomgeving.

Nog hulp nodig? Contact Contact