Wisselen van boekhoudsoftware

Je kunt MijnDiAd koppelen aan Exact Online, e-Boekhouden, SnelStart, The Bookie en Moneybird (BETA). Mocht je overstappen van één van deze pakketten naar een andere van deze, dan is het belangrijk rekening te houden met een aantal punten. In onderstaande uitleg gaan we uit van een overstap tussen deze boekhoudsoftware. 

  1. Controleer in MijnDiAd of er bij Facturatie > Overzicht geen melding staat over facturen of betalingen die niet doorgestuurd zijn naar de boekhoudsoftware. Als dit wel zo is, zorg dan dat je de facturen/betalingen opnieuw doorstuurt.
  2. Elke ochtend rond 06:30 uur synchroniseert MijnDiAd de open posten in je boekhoudsoftware met de facturen in MijnDiAd. Wanneer je vandaag nog wijzigingen in de open posten hebt gedaan wacht dan tot morgen voordat je de boekhoudkoppeling verbreekt. Of neem contact met ons op zodat we het synchroniseren meteen kunnen uitvoeren.
  3. Als je de koppeling in MijnDiAd verbreekt met het ene boekhoudprogramma, maak dan direct daarna de koppeling met het andere boekhoudprogramma. Maak tussendoor geen nieuwe facturen.
  4. Om te zorgen dat je openstaande facturen ook weer in je nieuwe boekhoudprogramma kunt zien, doe het volgende: ga in MijnDiAd naar Facturatie > Overzicht en druk bij de openstaande facturen op "Tonen" en vervolgens op "Verstuur naar boekhoudsoftware". De factuur wordt dan in je nieuwe boekhoudsoftware opgenomen.

Nog hulp nodig? Contact Contact